Στη σύλληψη ενός 28χρονο προχώρησε η Αστυνομία μετά την καταγγελία 24χρονης ότι βιάστηκε. Στο σπίτι του εντοπίστηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και σύνεργα που συνδέονται με εμπορία ναρκωτικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας η 24χρονη Ελληνίδα απευθύνθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, όπου κατήγγειλε τον 28χρονο Αλγερινό, με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε φιλική σχέση. Σύμφωνα με την ίδια, η καταγγελλόμενη πράξη συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, στο σπίτι του 28χρονου.

Ακολούθησαν αστυνομικές αναζητήσεις που οδήγησαν στη σύλληψη του νεαρού Αλγερινού. Κατά την έρευνα στο σπίτι του -όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση- εντοπίστηκαν 748,55 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, απροσδιόριστη λευκή σκόνη, μία ζυγαριά ακριβείας, αυτοσχέδια σακουλάκια για τη συσκευασία των ναρκωτικών, χρηματικό ποσό και συνάλλαγμα.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.