Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία της Καβάλας με την αποτρόπαια δολοφονία της φαρμακοποιού από τον σύζυγό της. Κάμερα ασφαλείας η οποία υπήρχε εντός του φαρμακείου κατέγραφε καρέ-καρέ τα όσα προηγήθηκαν αλλά και ακολούθησαν της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή Live News, η αντίστροφη μέτρηση για την άτυχη γυναίκα ξεκίνησε γύρω στις δύο και είκοσι το μεσημέρι της 5ης Μαΐου. 

Ο 55χρονος καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος επιτίθεται φραστικά στη γυναίκα ενώ όπως φαίνεται και στα πλάνα κάποια στιγμή την ταρακουνάει προκειμένου να της τραβήξει την προσοχή και να συνεχίσει εκείνη να τον κοιτάει. Σε άλλο πλάνο, φαίνεται να της δείχνει τα μπράτσα του ενώ της ζητάει επιτακτικά να την ακολουθήσει στο δωματιάκι που υπάρχει στο φαρμακείο.

Η 43χρονη κάνει απέλπιδες προσπάθειες να τον ηρεμήσει ενώ βλέποντας ότι δεν τα καταφέρνει ξεσπάει σε κλάματα. Ο άνδρας μάλιστα δεν δίστασε να κάνει και προσπάθεια να την φιλήσει με εκείνον να τον απωθεί.

Περίπου στις 15:00, το ζευγάρι αποχωρεί από το φαρμακείο προκειμένου να πάνε για καφέ. Μια ώρα αργότερα θα επιστρέψουν στο φαρμακείο. Στις 16:15, η γυναίκα προσπαθεί να κρύψει τα κλειδιά του φαρμακείου υπό το φόβο ότι ο σύζυγος της θα της τα πάρει και θα την κλειδώσει μέσα σε αυτό.

Λίγο πριν τις 17:00, ο 55χρονος καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος θα βγει από το κουζινάκι όπου είχε στραγγαλίσει την άτυχη φαρμακοποιό και θα κρατά στα χέρια του το άψυχο κορμί της. Θα μεταφέρει τη σορό της στο δωματιάκι ενώ στην συνέχεια θα βγει από εκεί και θα αρχίσει να ψάχνει στα συρτάρια του ταμείου.

Ο 55χρονος, στην συνέχεια κλείδωσε το φαρμακείο, κατανάλωσε ορισμένες φαρμακευτικές ουσίες προκειμένου να αυτοκτονήσει ενώ προκάλεσε και τραυματισμούς στα χέρια και το λαιμό του.

Ωστόσο όπως αποδείχτηκε η παραπάνω ενέργειες του δεν ήταν ικανές για να προκαλέσουν κακό στον οργανισμό του.  Έτσι συνήλθε γρήγορα και προφυλακίστηκε με το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.