Ο συζυγοκτόνος της φαρμακοποιού στην Καβάλα μίλησε για πρώτη μέσα από τη φυλακή, λέγοντας πως απέτυχε να βάλει τέλος στη ζωή του και είναι έτοιμος να τιμωρηθεί για ό,τι του αναλογεί.

«Ενώ ήμουν έτοιμος να αποχωρήσω, έκανε κάποιες κινήσεις και είπε κάποια λόγια τα οποία δεν μπορώ να αναφέρω με λεπτομέρειες, αλλά γκρέμισαν οτιδήποτε υπήρχε. Δεν μπορώ να σας πω ακριβώς τι είπε, θέλω να την προστατεύσω. Θέλω να προστατεύσω την τιμή της, την μνήμη της, όλα», είπε στο Mega ο 55χρονος.

Στη συνέχεια ο καθ΄ ομολογίαν δράστης, πρόσθεσε: «Ανέλαβα τις ευθύνες μου αμέσως μετά το κακό, αλλά απέτυχα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Είμαι πρόθυμος να δικαστώ και να τιμωρηθώ για ό,τι μου αναλογεί».

Ο δράστης της δολοφονίας της 43χρονης Άιντα δεν θέλει να δώσει λεπτομέρειες για τη σκηνή του εγκλήματος, αναφέροντας: «Ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό και άσχετο με την εικόνα που είχα εγώ για τη γυναίκα που είχα πλάι μου τόσα χρόνια».

Ο δικηγόρος του 55χρονου, Νίκος Πετρίδης, είπε ότι ο κατηγορούμενος έχει μετανιώσει για την πράξη του, σημειώνοντας πως: «Ήταν άριστο ζευγάρι, είχαν φυσιολογικό τρόπο ζωής. Συνέβησαν διάφορα στο ενδιάμεσο που είχαν να κάνουν με το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον. Το θύμα επηρεάστηκε και ζήτησε από τον κατηγορούμενο να χωρίσουν και του είπε ότι δε θα έχει καμία πρόσβαση στα παιδιά του. Ήταν μια αντίδραση του ίδιου χωρίς να υπάρχει προμελέτη».