Μια απλή βόλτα έμελλε να είναι και η τελευταία για τον 42χρονο Δημήτρη ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Ραφήνα. Η ιατροδικαστική έκθεση «μίλησε» και έδειξε πως ο 42χρονος έφερε κάταγμα κρανίου στο πλάι του κεφαλιού, θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, κυρίως στη δεξιά πλευρά και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα.

Τα χτυπήματα τα οποία είχε στο κορμί του ήταν τόσο σοβαρά που τον οδήγησαν στον θάνατο. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να διευκρινιστεί το εάν χρησιμοποιήθηκε ή όχι σιδηρογροθιά και εάν το κάταγμα στο κρανίο οφείλεται από πτώση στο κράσπεδο.

«Είναι αυτά καλά παιδιά και σκότωσαν το παιδί μου; Με τα χέρια μου θα τους λιντσάρω, όπου βρεθούν. Αυτοί θα βγουν. Το παιδί μου θα είναι στο χώμα όμως», είπε ξεσπώντας στην κάμερα του Live News η μητέρα του 42χρονου.

Η μητέρα του 42χρονου συντετριμμένη από το θάνατο του γιου της μίλησε για ένα έγκλημα προμελετημένο καθώς οι μάρτυρες ισχυρίζονται ότι οι δράστες χτυπούσαν τον Δημήτρη με σιδηρογροθιά. «Ήταν φτιαχτή η δουλειά με φονικό όπλο», είπε χαρακτηριστικά.

Ως μάρτυρες κλήθηκαν ακόμη τρεις νεαροί που ήταν στην παρέα των δραστών, ωστόσο δεν αποδείχθηκε η εμπλοκή τους στο έγκλημα. Οι δύο νεαροί που ομολόγησαν δολοφόνησαν τον 42χρονο, φαίνεται πως δεν είχαν δώσει δικαίωμα βίαιης συμπεριφοράς στις συναναστροφές τους. «Τον έσπρωξαν… να του συντρίψεις το κεφάλι; Τι γίνεται πια; Να φοβάσαι που βγαίνει το παιδί σου έξω;», ανέφερε ένας κάτοικος στην κάμερα.

Ο δικηγόρος του 24 χρόνου ο κ. Γαργαρέτας, δήλωσε στο Live News: «Όλοι οι δράστες και οι οικογένειες τους βρίσκονται σε κατάσταση σοκ».

Σύμφωνα με όσα του έχει πει μέχρι τώρα ο πελάτης και μέλος της παρέας: «Το γεγονός εκτυλίχθηκε σε δύο φάσεις, κατά την πρώτη υπήρξε μία παρεξήγηση εντός του μπαρ και ο ίδιος για κάποιο δικό του λόγο αποχώρησε για λίγα λεπτά και γυρνώντας αντικρίζει  τον 42χρονο χτυπημένο, και μάλιστα του είχε γυρίσει η γλώσσα και προσπάθησε να τον επαναφέρει».

Κατά τον δικηγόρο του 24χρονου, δεν υπήρξε σιδηρογροθιά στο τραγικό γεγονός. Η τελευταία πράξη του δράματος θα διαδραματιστεί αύριο, με την κηδεία του 42χρονου θα στον Μαραθώνα.