Τα δύο τελευταία 24ωρα σημειώθηκαν δύο πολύ σοβαρά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στην πόλη της Ξάνθης. Συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης αναζητάει έναν 54χρονο πατέρα και τη 45χρονη σύντροφό του γιατί χθες το βράδυ η γυναίκα, παρουσία του πατέρα, προκάλεσε στον 15χρονο γιο του, ύστερα από φραστική λογομαχία, σωματικές βλάβες. Η γυναίκα, χτύπησε τον έφηβο με ένα μπουκάλι αρχικά στον αυχένα και στη συνέχεια με τα χέρια και τα πόδια της στο υπόλοιπο σώμα του. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας τον έφηβο αβοήθητο.

Ο έφηβος, μεταφέρθηκε από διερχόμενο πολίτη στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για παροχή ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας. Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση.

Επίσης, σήμερα τα ξημερώματα στην πόλη της Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, ένας 40χρονος μετά από μήνυση που υπεβλήθη σε βάρος του από την συνομήλικη σύζυγό του για πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλές και αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο δράστης, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση, θα προσαχθεί ενώπιον του Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.