Αίσθηση προκαλεί ένα νέο βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Στο βίντεο ντοκουμέντο, που προβλήθηκε στο Πρωινό, ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ντυθεί Άγιος Βασίλης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2018 και τα παιδιά τον υποδέχονται με επιφωνήματα χαράς στο σπίτι της οικογένειας.

Όταν ο Μάνος Δασκαλάκης πήγε να δώσει το δώρο της Τζωρτζίνας, τη ρώτησε αν ήταν καλό παιδί και η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε «όχι».

Ο διάλογος:

Ρούλα: Ασ’ τον σάκο σου Άγιε Βασίλη γιατί είσαι κουρασμένος

Μάνος: Ήσουν καλό παιδί; (στην Τζωρτζίνα)

Ρούλα: Οχι!

Τζωρτζίνα: Ναι!

Ρούλα: Ήσουνα;

Τζωρτζίνα: Ναι…

Μάνος: Εγώ είδα ότι δεν ήσουν καλό παιδί…

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Κωνσταντίνο Ζάρδα πως είναι αθώα ενώ ο ίδιος τονίζει πως δεν έχει πάρει ακόμη στα χέρια του το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου διαρρηγνύει τα ιμάτιά της ότι είναι αθώα. Όλοι τα μέλη της οικογένειας της είναι στην ίδια κατάσταση αγωνίας με την πελάτισσά μου. Αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που ακούγεται ότι συμβαίνει, θέλουν να πιστεύουν ότι δεν είναι αλήθεια, ότι το πόρισμα δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια, ”δεν μπορεί να είναι έτσι” λένε» συμπληρώνει ο Κωνσταντίνος Ζάρδας μιλώντας στο Newsbeast.