Ένα βανάκι, το οποίο βρέθηκε καμένο στην περιοχή της Παλλήνης, εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ως το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες που λίγο μετά τις 8 το πρωί του Σαββάτου (18/6) εκτέλεσαν έναν 38χρονο (σ.σ. πιθανότατα τον ιδιοκτήτη) σε βενζινάδικο επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στο Γέρακα.

Οι πρώτες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι οι επίδοξοι εκτελεστές περίμεναν τον 38χρονο να σταθμεύσει το πολυτελές θωρακισμένο όχημά του δίπλα στο βενζινάδικο και στη συνέχεια τον προσέγγισαν, ανοίγοντας πυρ εναντίον του. Οι ίδιες πήγες αναφέρουν, ότι στον τόπο του εγκλήματος έχουν βρεθεί περισσότεροι από 20 κάλυκες των 7.62mm, από πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov, ενώ ο αριθμός των δραστών ήταν τουλάχιστον τρεις.

Το άτομο που έπεσε νεκρό στο πρατήριο υγρών καυσίμων, φέρεται να έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές (σ.σ. το όνομά του έχει εμπλακεί σε υποθέσεις εκβιασμού και νοθείας καυσίμων), ενώ ως κίνητρο εξετάζεται αρχικά αυτό των προσωπικών διαφόρων. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν κατακλύσει την περιοχή αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας και τυχόν αυτόπτες μάρτυρες.