Η δυσωδία που αναδύονταν από κλειστό σπίτι σε συνοικία στο Παγκράτι Λαμίας, αποκάλυψε την τραγωδία 67χρονης γυναίκας που ζούσε μόνη της. Η γυναίκα ήταν δύο μήνες νεκρή και οι αστυνομικοί που έφτασαν σπίτι της βρέθηκαν μπροστά σε ένα τρομακτικό θέαμα.

Η 67χρονη που έμενε εκεί πρέπει να είχε χάσει τη ζωή της ίσως και πριν δύο μήνες και πλέον είχαν μείνει σχεδόν μόνο τα κόκαλα της αναφέρει το lamiareport.

Η γυναίκα δεν είχε επαφές με τους γείτονες οι οποίοι δεν την αναζήτησαν το διάστημα που την είχαν χάσει. Πριν από 15 περίπου ημέρες είχαν ενοχληθεί από τη μυρωδιά του σώματος που βρισκόταν σε αποσύνθεση, πίστεψαν όμως ότι ήταν από τα σκουπίδια και είχαν ειδοποιήσει το Δήμο. Όταν η μυρωδιά επέμεινε συνδύασαν την εξαφάνιση της γυναίκας και κάλεσαν την Αστυνομία.

Θρίλερ με πτώμα γυναίκας στη Λαμία

Από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε το εγκληματολογικό, δε διαφαίνεται η διάπραξη εγκλήματος, ωστόσο από το ΑΤ Λαμίας που ανέλαβε την προανάκριση εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να εξακριβώσουν από τι προήλθε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας.

Θρίλερ με πτώμα γυναίκας στη Λαμία

Δείτε το βίντεο: