Για τη σύλληψη του 22χρονου τράπερ που είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι τύπου Glock το οποίο κατείχε παράνομα μίλησε ένας από τους αστυνομικούς που του φόρεσαν χειροπέδες. «Ήταν τρομαγμένος. Η εικόνα του δεν είχε καμία σχέση με εκείνη στα video clip» επεσήμανε.

Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ ο οποίος με άλλους συναδέρφους του προχώρησαν στη σύλληψη του τράπερ που καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο σε 10 μήνες φυλάκιση τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1: «Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ατομική μας ασφάλεια, τον ακινητοποιήσαμε, καθώς φοβηθήκαμε ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει το όπλο».

«Όταν εντοπίσαμε το όπλο, ταράχτηκε» δήλωσε.

O γνωστός τράπερ που συνελήφθη στο Μπουρνάζι για παράνομη κατοχή όπλου και λίγο μετά την ανακοίνωση της καταδίκης του ανέβασε στο Instagram βίντεο μέσα από ένα αυτοκίνητο μαζί με φίλους του και έκανε σχόλια για τη σύλληψή του.

Η φωτογραφία – ντοκουμέντο που δημοσίευσε το Newsbeast από τη σύλληψή του

Ο τράπερ που συνελήφθη

«Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα (πιστόλι), γιατί είχα και άλλο στο αμάξι» είπε στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το μεσημέρι της Τετάρτης (1/6) ξεσπώντας σε γέλια.

Αργότερα ο τράπερ μίλησε στο Mega δηλώνοντας πως η ανάρτηση που έκανε στο Instagram ήταν «χιούμορ μεταξύ φίλων» και πρόσθεσε: «Πέρασα δύσκολο βράδυ, όλα καλά όμως. Στο τέλος βγήκα, έφαγα την ποινή που έφαγα, έφαγα το πρόστιμο που έφαγα, όλα καλά και όλα ωραία. Συνεχίζουμε τη ζωή μας, συνεχίζουμε τα βίντεο κλιπ μας, συνεχίζουμε την καριέρα μας και μακριά από προβλήματα. Έχουμε λίγο χιούμορ. Μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω απ’ ότι πρέπει».

«Νομίζω δεν είναι κακό αυτό, σωστά; Αλλά όλα καλά, δεν πειράζει, όλα καλά» τόνισε.

Τέλος, ο γνωστός τράπερ είπε: «Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας, να περνάμε καλά, αυτό έχουμε στόχο εμείς. Να περνάμε καλά, να είμαστε πάντα χαρούμενοι».