Σε συμπλοκή με γροθιές και χτυπήματα από ψαλίδι, εξελίχθηκε μία διαδικτυακή λογομαχία μεταξύ παιδιών ηλικίας 14 και 15 ετών. Οι δύο ανήλικοι έδωσαν ραντεβού στην οδό Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους, μετά τον διαπληκτισμό τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης 18 Μαΐου, με τους διερχόμενους περαστικούς να βλέπουν μπροστά στα μάτια τους να εξελίσσεται η συμπλοκή μεταξύ των ανηλίκων και να ενημερώνουν το «100». Επί τόπου έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης, προχωρώντας στην προσαγωγή των δύο ανηλίκων και εντοπίζοντας σε κοντινή απόσταση ένα ψαλίδι, το οποίο 15χρονος παραδέχθηκε ότι χρησιμοποίησε για να προξενήσει αμυχές στον 14χρονο.

Στο Αστυνομικό Τμήμα έφτασαν και οι γονείς των παιδιών που δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια στο περιστατικό, ωστόσο, σε βάρος του 15χρονου σχηματίστηκε αυτεπάγγελτα δικογραφία με το νόμο περί όπλων και με προφορική εντολή Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος. Την υπόθεση θα εκδικάσει η τακτική Δικαιοσύνη.