Καρέ – καρέ τις κινήσεις δύο ανήλικων διαρρηκτών κατέγραψε κάμερα ασφαλείας αρτοποιείου – ζαχαροπλαστείου στο Παλαιό Φάληρο.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης, με τους δύο «άγουρους» διαρρήκτες να χρησιμοποιούν το μεταλλικό καπάκι από ένα φρεάτιο για να παραβιάσουν την κεντρική πόρτα. Στη συνέχεια ένας εξ αυτών μπαίνει στο μαγαζί και ψάχνει για χρήματα στην ταμειακή μηχανή και στα συρτάρια που υπάρχουν στο πάσο, ενώ ο δεύτερος μένει εκτός σε ρόλο τσιλιαδόρου.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι οι δύο ανήλικοι αδιαφόρησαν για τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, ενώ αυτός που μπήκε στο αρτοποιείο – ζαχαροπλαστείο άγγιζε επιφάνειες και αντικείμενα χωρίς γάντια. Ωστόσο, έφυγαν με… άδεια χέρια, καθώς στο συρτάρι της ταμειακής μηχανής δεν υπήρχαν καθόλου χρήματα.

Διάρρηξη σε φούρνο

Μιλώντας στο newsbeast η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, Μ. Αλετρά, ανέφερε: «Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που γινόμαστε στόχος, παρά το γεγονός ότι και να υπήρχαν χρήματα στην ταμειακή μηχανή θα ήταν ελάχιστα. Η αίσθηση, ωστόσο, να βρίσκεις το μαγαζί σου παραβιασμένο δεν είναι καθόλου καλή. Η Αστυνομία μας είπε ότι οι δράστες είναι πιθανότατα ανήλικοι και αυτό είναι που με θλίβει».