Έπαρση και θράσος φέρεται να είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν βρέθηκε σε κέντρο αισθητικής στην Πάτρα, πριν από την πρώτη συνέντευξη που είχαν δώσει μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκη, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star, για την υπόθεση των τριών τους παιδιών, που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια.

Στο Πρωινό μίλησε μία γνωστή της Ρούλας Πισπιρίγκου, που ήταν στο κατάστημα, όταν η 33χρονη μπήκε και ζήτησε να της φτιάξουν τα φρύδια ενώ δεν είχε ραντεβού.

«Ένα θα σας πω, έτυχε να είμαι σε ένα πολύ γνωστό κατάστημα στην Πάτρα, περιποίηση προσώπων και δε με είχε δει η κατηγορουμένη τέλος πάντων κι έρχεται μέσα και πάει στην κοπέλα που εξυπηρετούσε εμένα και γυρνάει και της λέει: “Θα ήθελα να μου φτιάξετε τα φρύδια μου”. Η κοπέλα τη ρώτησε ευγενικά αν είχε ραντεβού και η Ρούλα απάντησε “όχι, θέλω να μου φτιάξεις τα φρύδια μου τώρα”» περιγράφει η μάρτυρας.

«Της λέει η κοπέλα “πηγαίνετε στην προϊσταμένη μου κι αν έχει κάποιο ραντεβού να σας βάλω”. Και γύρισε με τέτοιο θράσος και της λέει “εγώ είμαι η Ρούλα η Πισπιρίγκου και σήμερα έχω συνέντευξη στο Star, θέλω να βγω περιποιημένη”» συνεχίζει.

«Μείναμε όλοι λίγο άναυδοι. Απ’ ό,τι φαινότανε δεν την ένοιαζε και τόσο ότι είχε χάσει τρία παιδιά. Όταν έχεις χάσει τρία παιδιά δε σε ενδιαφέρει πώς θα βγεις σε ένα κανάλι ή πώς θα βγεις σε μία τηλεόραση. Δεν έδειχνε χαροκαμένη μάνα, καμία σχέση» καταλήγει η γυναίκα.