Σταματημό δεν έχουν τα κρούσματα ληστειών σε ολόκληρη την Αθήνα. Κοινό στοιχείο στις ληστείες των ημερών είναι η χρήση και απειλή όπλου από τους δράστες οι οποίοι δρουν ανενόχλητοι στα ανυπεράσπιστα θύματα.

Συγκεκριμένα χθες σημειώθηκαν τέσσερις ληστείες μέσα σε μια ώρα. Στις δύο από τις τέσσερις περιπτώσεις, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα τροφίμων στην περιοχή της Λυκόβρυσης και Αλίμου αντίστοιχα, και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, ενώ έφυγαν ανενόχλητοι προς άγνωστη πορεία.

Η τρίτη ληστεία σημειώθηκε στο Καματερό όταν δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε φαρμακείο και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.
Την ίδια ώρα σημειώθηκε ακόμα ένα κρούσμα ληστείας σε κατάστημα ψιλικών στις Αχαρνές όταν άγνωστος δράστης αποπειράθηκε με τη χρήση όπλου να αφαιρέσει χρηματικό ποσό. Ακολούθως ο δράστης επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου τον ανέμεναν δύο συνεργοί του, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.

Την ίδια μέρα σημειώθηκαν ακόμα τρεις ληστείες στο λεκανοπέδιο. Οι δύο από τις ληστείες έγιναν στην περιοχή Αχαρνές λίγα λεπτά μετά τις 9 το βράδυ. Ο άγνωστος δράστης εισήλθε σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με τη χρήση όπλου αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Σε ένα κατάστημα ψιλικών στην περιοχή σημειώθηκε ακόμα ένα κρούσμα ληστείας όταν άγνωστος δράστης που κρατούσε μαχαίρι αφαίρεσε από τον ιδιοκτήτη άγνωστο χρηματικό ποσό.