Ένα μπρίκι στο κεφάλι της συζύγου του πέταξε 74χρονος στον Βόλο το βράδυ της Δευτέρας (11/4) ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, εξύβριση και οπλοχρησία.

Ο ηλικιωμένος αναμένεται να δικαστεί μεθαύριο Παρασκευή στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και έως τότε αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να απομακρυνθεί από την οικογενειακή στέγη.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το magnesianews.gr το περιστατικό ανάμεσα στο ζευγάρι έγινε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο σύζυγος, σύμφωνα με την μήνυση της γυναίκας, επέστρεψε στο σπίτι έχοντας πιει, άρχισε να φωνάζει «να φύγετε από το σπίτι» και να βρίζει τη γυναίκα.

Στη συνέχεια μάλιστα της επιτέθηκε, πετώντας της ένα μπρίκι στο κεφάλι.

Η γυναίκα η οποία είναι ηλικίας 58 χρονών, όταν είδε ότι την πλησίαζε απειλητικά, πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και του προκάλεσε αμυχή στο χέρι.

Αμέσως μετά το συμβάν η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία, ο δράστης συνελήφθη και στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση σε βάρος του.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες, Τρίτη στα Δικαστήρια, αλλά η δίκη του πήρε αναβολή, για να προσκομιστεί μια ιατρική γνωμάτευση και θα γίνει την Παρασκευή.

Ο κατηγορούμενος έχει αφεθεί ελεύθερος, με τον όρο να μείνει εκτός οικογενειακής στέγης, κάτι το οποίο προκάλεσε την αντίδρασή του, καθώς όπως δήλωσε δεν έχει που να μείνει και δεν μπορεί να φύγει από το σπίτι του έτσι ώστε να μείνει η γυναίκα του.