Φέρνοντας στο μυαλό της το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της 20χρονης η γειτόνισσα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν Κράουτς, η οποία κατέθεσε την Τρίτη (12/4) ενώπιον του δικαστηρίου δεν μπόρεσε να κρύψει τον πόνο της και ξέσπασε στα κλάματα. Η γυναίκα που διέμενε δίπλα από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά είπε μάλιστα εκείνη την ημέρα η άτυχη μητέρα της είχε πει «δεν μπορώ, έχω μπουχτίσει».

«Ξύπνησα από ένα θόρυβο και το κλάμα του σκύλου» δήλωσε ανατρέχοντας στη μνήμη της και είπε πως η Καρολάιν εκείνη την ημέρα «έδειχνε κάπως ανήσυχη».

«Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μου είπε ”δεν μπορώ, έχω μπουχτίσει ή κάτι τέτοιο”» δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου η γειτόνισσα του ζευγαριού.

Το σπίτι στα Γλυκά Νερά, όπου δολοφονήθηκε η Καρολάιν
Η μεζονέτα όπου βρέθηκε νεκρή η Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

«Δεν ήταν το χαμογελαστό παιδί που είχα συνηθίσει μετά τη γέννηση της κόρης της» σημείωσε τονίζοντας πως «για την Κάρολαϊν πάνω απ’ όλα ήταν το παιδί».

Η μάρτυρας υπογράμμισε πως η 20χρονη «δεν ήταν ικανοποιημένη με τη ζωή της» και περίμενε να γίνει 2 ετών η μικρή για «να βρει μια κοπέλα να κρατάει το παιδί για να σπουδάσει, να συνεχίσει τα όνειρα της».

«Μου μιλούσε και πάντα είχε ένα άγχος σαν κάτι να την πίεζε»

«Ήταν ένα παιδί καλοσυνάτο, ευαίσθητη και γλυκύτατο παιδί. Σίγουρα ήταν πιο κλειστός χαρακτήρας. Ποτέ δεν είχε νεύρα, πάντα ήταν συζητήσιμη» είπε και πρόσθεσε: «Ήταν άνθρωπος που πρόσεχε τον εαυτό της, κάτι που το τελευταίο διάστημα δεν το έκανε. Μου μιλούσε και πάντα είχε ένα άγχος σαν κάτι να την πίεζε. Το ένιωθα ότι δεν ήταν η Κάρολαϊν που ήξερα».

«Άκουσα έναν ήχο από ζώο στις 4:20. Ήταν κλάμα. Άκουσα ένα ντουπ, έναν θόρυβο και μετά ένα κλάμα. Ο ήχος ήταν δυνατός και είναι που με ξύπνησε. Ο κατηγορούμενος με κάλεσε στις 6:17. Σήκωσα το τηλέφωνο και τον άκουσα να φωνάζει. Δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε. Κατάλαβα ότι είχε πρόβλημα. Ξύπνησα το σύζυγο μου και βγήκα έξω. Αντιλαμβανόμουν ότι ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε βοήθεια» περιέγραψε.

«Γιατί το έκανες αυτό; Γιατί το έκανες;» ήταν η απορία που εξέφρασε η γειτόνισσα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά σε ένα διάλογο που είχε, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ενώ τόνισε πως ο πιλότος ήταν ένας χειριστικός σύζυγος.