Μια πληροφορία που ανατρέπει τα δεδομένα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυριάς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη είδε το φως το μεσημέρι της Τρίτης (4/5).

«Στη ληξιαρχική πράξη θάνατου της γυναίκας αναφέρεται πως πέθανε από καρκίνο» τονίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ενώ υπογραμμίστηκε πως η σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα δεν είχε καρκίνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha η Ευγενία Κούτρα πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2020 και στο νοσοκομείο εισήλθε τέσσερις ημέρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή δηλαδή στις 9 του μήνα. Είχε πυρετό και υποβλήθηκε σε μία σειρά εξετάσεων.

Το χρονικό της παραμονής της 69χρονης στο νοσοκομείο:

  • 9 Σεπτεμβρίου: Με την εισαγωγή της στο νοσοκομείο υποβάλλεται σε υπέρηχο ο οποίος είναι καθαρός.
  • 11 Σεπτεμβρίου: Εμπύρετη κατάσταση 40 βαθμών και φυσιολογικοί καρκινικοί δίκες.
  • Υποβάλλεται σε αξονική εγκεφάλου και θώρακος και τα ευρήματα είναι τα εξής: α) υγρό στον πνεύμονα β) καλοήθεις βλάβες στο ύπαρ και γ) αυξημένος όγκος μήτρας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες σύμφωνα με μαρτυρία ιατρού, καθηγητή ογκολογίας: «Ο καρκίνος του ενδομήτριου που αναφέρεται και στο πιστοποιητικό θανάτου είναι μία ασθένεια που είναι πάρα πολύ εύκολη να εντοπιστεί, επίπονη με αιμοραγίες η οποία όμως δεν μπορεί να σε οδηγήσει στο νοσοκομείο και τέσσερις ημέρες αργότερα πειθάνεις».

Μαρτυρία από το περιβάλλον της σπιτονοικοκυράς, σύμφωνα με την Τατιάνα Στεφανίδου λέει πως η 69χρονη κατηγορούσε την οικοιακή βοηθό της πως της έβαζε επάνω της μυρμίγκια. «Αυτό μου θυμίζει μία παραίστηση. Μου θυμίζει έναν άνθρωπο ο οποίος βρίσκεται υπό κάποια επήρεια ουσιών» σχολίασε η παρουσιάστρια του Tlive.

«Εισήχθη με πυρετό η αιτία του πυρετού ήταν η συψαιμία Έπαθε συψαιμία και λοίμωξη» υπογράμμισε δημοσιογράφος της εκπόμπής και ανέφερε «ιατρικές πηγές μας αναφέρουν πως δεν πέθανε από σηψαιμία».