Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια κυκλώματος μαστροπών έζησε μία 19χρονη κοπέλα από τη Μολδαβία, η οποία έπεσε στην παγίδα τους καθώς ήρθε στην Ελλάδα με την υπόσχεση μιας καλύτερης ζωής και τελικά βρέθηκε «φυλακισμένη» μαζί με το ανήλικο παιδί της.

Η 19χρονη εμπιστεύτηκε μία 22χρονη ομοεθνή της, καθώς την έπεισε να αφήσει τη χώρα της και να έρθει στη δική μας όπου θα της έβρισκε δουλειά ως καθαρίστρια με πολύ καλές αποδοχές. Όταν όμως βρέθηκε στην Αθήνα, οι συνεργοί της 22χρονης (σ.σ. ένας 22χρονος κι ένας 23χρονος Αλβανός, καθώς επίσης και ακόμη δύο άτομα που αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.), της άρπαξαν το διαβατήριο, την ανάγκασαν να ζει φυλακισμένη μαζί με το παιδί της σε ένα σπίτι στο κέντρο, την υποχρέωναν να τους πληρώνει χρήματα για… νταντά και την εξέδιδαν σε οίκο ανοχής. Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή αντέδρασε επειδή έβλεπε το παιδί της βρώμικο και ταλαιπωρημένο, η 19χρονη δέχθηκε κακοποιητική συμπεριφορά και απειλές ότι θα κάνουν κακό ακόμα και στους δικούς της ανθρώπους στη Μολδαβία.

Το δράμα της 19χρονης έλαβε τέλος, μετά από έλεγχο της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος στον οίκο ανοχής που την εξέδιδαν τα μέλη του κυκλώματος. Η νεαρή Μολδαβή αποκάλυψε στους αστυνομικούς το δράμα της -την ανάγκαζαν να εκδίδεται έως και 30 φορές την ημέρα– και άμεσα στήθηκε επιχείρηση για την εξάρθρωση του κυκλώματος, που οδήγησε στις τρεις συλλήψεις.

Η 19χρονη κοπέλα μαζί με την κόρη της οδηγήθηκαν σε δομή, ενώ τα μέλη του κυκλώματος οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.