Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επέβαλε σε 43χρονο ποινή φυλάκισης ενός έτους και ενός μηνός, καθώς κρίθηκε ένοχος για εξύβριση και για απειλή ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης.

Ο κατηγορούμενος τσακώθηκε προχθές το απόγευμα με τον ανήλικο ανιψιό του, τον έβρισε και εκτόξευε προς το μέρος του μία κούπα, που έπεσε πάνω σε πόρτα και έσπασε, με αποτέλεσμα θραύσμα της να τραυματίσει τον 15χρονο στο αφτί.

Ο έφηβος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και οι γιατροί προχώρησαν σε συρραφή των τραυμάτων του αναφέρει ο taxydromos.gr.

«Προκαλεί συνέχεια διάφορα ζητήματα»

Απολογούμενος στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος ζήτησε «συγγνώμη» για την πράξη του, την οποία απέδωσε στον θυμό του. Όπως είπε, πήγε να βάλει ξύλα στη σόμπα και επειδή σκόνταψε, ο ανιψιός του τον προκάλεσε. «Προκαλεί συνέχεια διάφορα ζητήματα», φέρεται να υποστήριξε.

Η μητέρα του ανήλικου είπε στο δικαστήριο ότι ήταν στο δωμάτιό της όταν σημειώθηκε το περιστατικό. Άκουσε δυνατές φωνές και έτρεξε να δει τι συμβαίνει και τότε είδε τότε τον αδερφό της να εκσφενδονίζει την κούπα. Επισημαίνεται ότι τα δύο αδέρφια διαμένουν μαζί με τη μητέρα τους. Το προχθεσινό επεισόδιο έφθασε στα δικαστήρια μετά από μήνυση της αδερφής του καταδικασθέντος και του ανιψιού του. Ο 43χρονος μετά τη δίκη άσκησε έφεση.