Στον ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου έγινε το μακελειό στην Ανδραβίδα στρέφονται οι Αρχές ως τον πιθανό ύποπτο για τη δολοφονία του ζευγαριού και των δύο παιδιών τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega ο 57χρονος είναι εξαφανισμένος από την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου και μάρτυρες αναφέρουν ότι κατηγορούσε το ζευγάρι ότι του χρωστούσε ενοίκια, γι’ αυτό τους έκοβε το νερό και το ρεύμα. Το σπίτι του μάλιστα φέρεται να βρίσκεται μόλις δύο στενά από το σημείο της φρικτής δολοφονίας.

Ο πρώην σύζυγος και πατέρας του 12χρονου αγοριού, που ήταν το μόνο που σώθηκε καθώς τη στιγμή του φονικού έλειπε από το σπίτι, στην αρχή θεωρούνταν ύποπτος και τώρα φέρεται να έχει άλλοθι, καθώς βρισκόταν στην Αθήνα.

Οι έρευνες συνεχίζονται από κλιμάκια από την Ηλεία, την Αχαΐα και την Αττική

Τι εντόπισαν στο σπίτι του

Στο σπίτι του υπόπτου εντοπίστηκαν όπλα, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα όπλα αυτά συνδέονται με τον κάλυκα που εντοπίστηκε στον τόπο του εγκλήματος.

Συγκλονίζει ο φίλος του αγοριού που βρήκε δολοφονημένη την οικογένεια του

Η μαρτυρία του φίλου του 12χρονου, που ήταν μαζί του την ώρα της φριχτής ανακάλυψης, συγκλονίζει σύμφωνα με το patrisnews.com.

«Είχαμε πάει βόλτα το απόγευμα και κάποια στιγμή πήγαμε μαζί σπίτι του για να πάρει κάτι που ήθελε. Χτύπησε την πόρτα, όμως δεν άνοιξε κανείς. Και μας λέει να περιμένουμε για να μπει από το παράθυρο. Ξαφνικά μού λέει γρήγορα γρήγορα έλα μέσα κάτι έχει πάθει η μάνα μου. Μπαίνω και εγώ από το παράθυρο, ψάχνουμε το σπίτι και βλέπουμε το μωρό μέσα στην κούνια και νομίζαμε ότι κοιμόταν. Μετά είδαμε αίματα στο δωμάτιο όπου κοιμούνταν οι γονείς. Όμως δεν αντικρίσαμε τα άλλα μέλη της οικογένειας μέσα στο σπίτι. Μετά βγήκα έξω και ο φίλος μου βγήκε κρατώντας τον αδερφό του, που είχε έντονα κόκκινα σημάδια στο λαιμό και αίμα στο στόμα του.»