Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του δράστη της στυγερής δολοφονίας των δύο ανήλικων παιδιών ηλικίας 2 και 3 ετών αλλά και των γονιών τους, το απόγευμα της Τετάρτης στην Ανδραβίδα. Στις έρευνες πλέον συμμετέχει και κλιμάκιο του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που ταξίδεψε το πρωί της Πέμπτης.

Ήδη –από τις πρώτες ώρες συγκεκριμένα- αποκλείστηκε το ενδεχόμενο δράστης και αυτόχειρας να ήταν ο 32χρονος Αρμάντο (σ.σ. ο πατέρας των δύο παιδιών), ο οποίος όπως όλοι επιβεβαιώνουν αγαπούσε υπερβολικά την οικογένεια του.

Επίσης, απομακρύνεται το ενδεχόμενο ο μακελάρης της Ανδραβίδας να είναι ο πρώην σύζυγος της 37χρονης Μαρίας, καθώς εντοπίστηκε στο σπίτι του στο Λουτράκι, κατέθεσε στους αστυνομικούς και έχει επιβεβαιωμένο άλλοθι. Έτσι, πλέον, ως βασικός ύποπτος εξετάζεται ένα άτομο γνωστό στο ζευγάρι, το οποίο διαμένει επίσης στην Ανδραβίδα και εμφανίζεται να είχε μεγάλες διαμάχες με την οικογένεια.

Το άτομο αυτό, παρά τις αναζητήσεις της ΕΛ.ΑΣ., δεν έχει εντοπιστεί για να καταθέσει κάτι που… περιπλέκει ακόμη περισσότερα τα πράγματα.

Βέβαια, όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές στο Νewsbeast, οι έρευνες γίνονται και σε άλλες κατευθύνσεις και συγκεκριμένα σε πρόσωπα που ενδεχομένως να είχαν διαφορές με το ζευγάρι. Να σημειώσουμε ότι δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος να είχε και συνεργό, αν και εκτιμάται πως έδρασε μόνος και μάλλον πάσχει από κάποιου είδους διαταραχή γι’ αυτό και σκότωσε τα δύο ανήλικα παιδιά.

Με πιστόλι και… πνιγμό

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι οι αστυνομικοί δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης της οικίας της πενταμελούς οικογένειας, αν και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα και κάτι.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν κάλυκες από 9αρι όπλο, που μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση, όχι όμως και το πιστόλι. Τέλος, να αναφέρουμε ότι από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι η δολοφονία του Αρμάντο και της Μαρίας έγινε με πυροβολισμούς από πολύ κοντινή απόσταση, ενώ τα δύο παιδιά (2 και 3 ετών) πέθαναν από πνιγμό.

Όσον αφορά το έτερο μέλος της οικογένειας, έναν 11χρονο που η Μαρία είχε αποκτήσει με τον πρώην σύζυγο της, είναι σε κατάσταση σοκ και παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.