Σοκαρισμένοι είναι φίλοι και γνωστοί της 41χρονης που σκότωσε ο πρώην σύντροφός της μέσα στο ουζερί που διατηρούσε στη Θεσσαλονίκη.

Ο 42χρονος μπήκε στο κατάστημα έχοντας κρυμμένη στο παλτό του μια καραμπίνα, πήγε στην κουζίνα και την εκτέλεσε μπροστά στην 20χρονη κόρη της, η οποία τραυματίστηκε. Το θύμα τον φοβόταν γι’ αυτό και είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του.

«Άκουσα δύο πυροβολισμούς, τον έναν πίσω από τον άλλο. Τα παιδιά της κλαίγανε, ήταν γειτόνισσα, είχε σχέση με τον φερόμενο δράστη. Την ενοχλούσε. Μεγάλο σοκ για εμάς» είπε στο Newsbeast εργαζόμενη σε κατάστημα κοντά στο σημείο που έγινε το φονικό.

«Ήταν με όλους φιλική, ήταν σοκαριστικό για εμάς στη γειτονιά. Από ότι μάθαμε από τον Ιανουάριο η σχέση τους είχε σταματήσει, την ενοχλούσε, είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Τραυματίστηκε η κόρη της, ευτυχώς η μικρή είναι καλύτερα» είπε γείτονας.

«Ο άνθρωπος είχε προβλήματα πολλά. Είχε άγιο η μικρή, είναι καλά. Είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα, ο άνθρωπος ήταν ψυχοπαθής, δεν μπορούσε να χωνέψει την απόρριψη. Φοβόταν, αλλά δεν μπορούσε να τον αποφύγει. Το παρελθόν του ήταν… άστο, έχει και ένα παιδί 9 χρονών» είπε πολύ κοντινό της πρόσωπο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Βραδινές ώρες χθες (02-03-2022) στην περιοχή της Τούμπας, 42χρονος ημεδαπός εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, πυροβόλησε μία φορά με κυνηγετικό όπλο κατά 41χρονης ημεδαπής και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Η 41χρονη μαζί με την 20χρονη κόρη της που βρισκόταν εντός του προαναφερόμενου χώρου, παρελήφθησαν από σταθμό Ε.Κ.Α.Β. και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου αργότερα η 41χρονη κατέληξε συνεπεία των τραυμάτων της.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.