Στυγερό έγκλημα έγινε χθες στην Ανδραβίδα Ηλείας όπου πατέρας φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ανοιχτό είναι όμως το ενδεχόμενο, σύμφωνα με το Mega, δράστης να μην είναι ο πατέρας αλλά κάποιο άτομο να δολοφόνησε τα τέσσερα μέλη της οικογένειας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο πατέρας έφερε μαχαιριά στον αυχένα, που δύσκολα θα μπορούσε να την είχε κάνει μόνος του, ενώ μέσα στο σπίτι εντοπίστηκε και ένας κάλυκας.

Σύμφωνα με πληροφροίες του pelop.gr αναζητείται ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί, το οποίο ήταν και αυτό που βρήκε τα μέλη της οικογένειάς του νεκρά, όταν επέστρεψε σπίτι.

Από την οικογένεια γλίτωσε ο 11χρονος γιος, που δεν βρισκόταν στο σπίτι τη στιγμή του μακελειού. Κάτοικοι, σύμφωνα με μαρτυρίες στην «Πατρίς» είδαν το παιδί να σέρνει το ένα αδελφάκι του στον δρόμο, μέχρι την εκκλησία της περιοχής, ζητώντας βοήθεια. Τα δύο αδελφάκια διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά.