Μαθήτριες του Γυμνασίου Λεχαίου στην Κορινθία έχουν καταγγείλει παρενόχληση από άγνωστα οχήματα στις Αρχές, περιστατικά που φέρεται να έχουν συμβεί δύο φορές μέσα σε λίγες ημέρες. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, όπως αναφέρει το korinthostv.gr, ένα λευκό βαν φέρεται να προσέγγιζε τα κορίτσια κατά την προσέλευση και μετά την αποχώρηση τους από το σχολείο.

Πριν από κάποιες μέρες, άγνωστο όχημα ακολούθησε μαθήτρια, μετά την έξοδό της από το Γυμνάσιο και όταν η ανήλικη το αντιλήφθηκε, επέστρεψε τρέχοντας στο σχολείο, όπου ενημέρωσε άμεσα τη διευθύντρια και αυτή με τη σειρά της, ενημέρωσε τους γονείς και τις Αρχές.

Μετά από κινητοποίηση της αστυνομίας, ο άνδρας εντοπίστηκε και κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες για να λάβει την ποινή του.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, ένα άλλο όχημα, λευκού χρώματος, τύπου κλούβα, παρεμπόδισε δύο φορές το δρόμο δύο μαθητριών του σχολείου και κατά την προσέλευση και κατά την επιστροφή τους από το σχολείο μέχρι το σπίτι τους.

Οι μαθήτριες, ενημέρωσαν τους γονείς τους οι οποίοι ενημέρωσαν το σχολείο και κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.