Ο παππούς του 7χρονου Ανδρέα που δολοφονήθηκε στη Κυψέλη μίλησε για το αποτρόπαιο έγκλημα και δήλωσε συγκλονισμένος, ενώ αποκάλυψε ότι προσπαθεί να πάρει τα κόκκαλα του παιδιού, για να τα θάψει.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή «Tlive», είπε ότι «λυπάμαι για το παιδάκι, λυπάμαι για το αγγελούδι. Το μόνο που μπορώ να κάνω, να πάω στην Ασφάλεια, να πάρω τα κοκαλάκια του και να τα θάψω. Τίποτα άλλο».

Παράλληλα, ανέφερε πως δεν είχε επαφές με την κόρη του και δεν γνώριζε τίποτα για το εγγόνι του.

«Έξι μηνών το πήρε η μητέρα του και έφυγε το κοριτσάκι. Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζαμε κάτι, ούτε που μένει, ούτε τίποτα… Τελείως συμπωματικά ήρθα στη περιοχή. Δεν γνώριζα που μένει, ούτε με ποιον ζει ή τι έχει κάνει στη ζωή της η κοπέλα. Ήξερα μόνο ότι την πήρε η μητέρα της και φύγανε», είπε χαρακτηριστικά.

«Θα έπρεπε να τον είχε καταγγείλει»

«Πώς μπορεί να λέγομαι βιολογικός παππούς, ενώ δεν έχω δει τα παιδάκια. Πήρα στην Ασφάλεια και είπε όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες να με ενημερώσουν για να πάρω τα κοκκαλάκια, να τα πάω σε μία εκκλησία, όπως πρέπει για να ησυχάσει η ψυχούλα του παιδιού», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Επίσης, σημείωσε ότι «δεν έχω επαφή τόσα χρόνια με την κόρη μου. Η πράξη της είναι καταδικαστέα. Θα έπρεπε να τον είχε καταγγείλει, πριν φτάσουμε στο σημείο αυτό, από την εποχή που κακοποιούσε τα παιδιά. Την κατηγορώ που δεν κατήγγειλε την κακοποίηση των παιδιών, όχι μόνο τον θάνατο».

Μάλιστα, ο παππούς του 7χρονου Ανδρέα τόνιζε αναφερόμενος στην κόρη του, πως εύχεται «όταν πεθάνει να μην την βάλουν σε εργαλειοθήκη».