«Να κάνουμε μια κοινωνία καλύτερη και πιο ασφαλή για τα παιδιά μας και να μη χαθεί άλλο κορίτσι», ήταν το μήνυμα του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννη, έξω από το Εφετείο όπου αναβιώνει η υπόθεση δολοφονίας της κοπέλας, με τον 24χρονο Ροδίτη και τον 22χρονο φίλο του αλβανικής καταγωγής να κάθονται στο εδώλιο. 

«Είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές, το ίδιο έντονες οι στιγμές όπως και πρωτόδικα. Ευχαριστώ αυτές τις μάνες που ήταν σήμερα εδώ, και όλες τις μάνες που μας έχουν συμπαρασταθεί, όπως τη μάνα του Άλκη, και του Παύλου Φύσσα, της Ζωής Δαλακλίδου. Ευχαριστώ όλους που μας έχουν συμπαρασταθεί» δήλωσε ο πατέρας της Ελένης στην κάμερα του Open.

«Ζητάμε να είναι πραγματική η ποινή των ισοβίων»

«Πρέπει να κάνουμε όλες να γίνει η κοινωνία ασφαλέστερη για τα παιδιά μας, εύχομαι να μη χαθεί άλλο κορίτσι. Ζητάμε να είναι πραγματική η ποινή των ισοβίων και να τηρείται στο ακέραιο» ανέφερε o Γιάννης Τοπαλούδης και πρόσθεσε ότι «να εισαχθεί στον ποινικό κώδικα η γυναικοκτονία και η παιδοκτονία».

«Η κοινωνία είναι συγκλονιστικά δίπλα μας, θα φωνάζουμε ώσπου να ακουστούν οι φωνές μας. Τη δικαίωση της ελληνικής κοινωνίας την έχουμε από την πρώτη στιγμή» τόνισε.