Υπάνθρωποι τρομοκρατούν τους γονείς του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη καταγγέλλει ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος τονίζει ότι οι δράστες είναι πάνω από 10 άτομα.

Μιλώντας στο Star, για τους γονείς του Άλκη, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει ότι «είναι μεγαλείο οι άνθρωποι αυτοί, αναβλύζουν αξίες, παιδεία, αγωγή, και εκεί αναδεικνύεται η θηριωδία και υπανθρωπότητα των δραστών, οι οποίο είναι περισσότεροι από δέκα».

«Κάποιοι αλήτες της ίδιας υφής με αυτούς που αφαίρεσαν τη ζωή του παιδιού τους, περνούν με μοτοσικλέτες όλες τις ώρες της ημέρας, το έκαναν και την ώρα που μιλούσα με δημοσιογράφους όταν βγήκα από το σπίτι τους το βράδυ του Σαββάτου. Βάζουν στη νεκρά τη μοτοσυκλέτα και γκαζώνουν δυνατά για να τους τρομοκρατήσουν» ανέφερε ο ποινικολόγος σε συνέχεια όσων είχε καταγγείλει τη Δευτέρα το πρωί.

«Παιδιά χωρίς οικογένειες, τα εκπαιδεύουν να χρησιμοποιούν μαχαίρια»

«Δεν είναι ανεγκέφαλοι, είναι υπάνθρωποι, σαν αυτούς που πήγαν και αφαίρεσαν τη ζωή του Άλκη.
Παιδιά χωρίς οικογένειες, που τα εκπαιδεύουν να χρησιμοποιούν μαχαίρια» πρόσθεσε.

«Οι δράστες είναι όλοι. Η συμμετοχή είναι κοινή, ακόμα και αν δεν έχεις χρησιμοποιηθεί το μαχαίρι. όλοι θα είναι κατηγορούμενοι για δύο απόπειρες και μια ανθρωποκτονία» ανέφερε σχετικά με τις κατηγορίες.