Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα έγινε η πρώτη συνάντηση του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια με την οικογένεια του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

«Η συγκεκριμένη οικογένεια έχει τα χαρακτηριστικά μιας συγκροτημένης, παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας. Είχαν αυτό τον γιο που δεν είχε καμία επαφή με τα οπαδικά. Μιάμιση ώρα μου έδειχναν φωτογραφίες του παιδιού τους και δεν μπορούσαν να μιλήσουν. Με επηρεάσε πολύ. Είμαι συγκλονισμένος. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα στη ζωή» είπε.

Η οικογένεια του Άλκη δήλωσε στον γνωστό ποινικολόγο ότι «όχι μόνο θα παρουσιαστούν στις δικαστικές Αρχές, αλλά θα ενεργοποιήσουν και τις άλλες οικογένειες. Ο κ. Κούγιας είπε ότι υπάρχει «κλίμα τρομοκρατίας εις βάρος των άλλων παιδιών. «Υπάρχουν τηλέφωνα, περνάνε μοτοσυκλέτες και γκαζώνουν έξω από τα σπίτια τους. Κάτι που έγινε και σε εμένα, που σημαίνει ότι παρακολουθούσαν το σπίτι των ανθρώπων και ήξεραν ότι θα πήγαινα και εγώ».

«Οι γονείς ανησυχούν όχι μόνο για το αν θα αποκαλυφθούν οι πραγματικοί ένοχοι, αλλά και για την κρίση της Δικαιοσύνης, για τη δικογραφία που θα πάει στη Δικαιοσύνη» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε το βίντεο: