Στόχος διαρρήκτη έγινε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης η αισθητική – δερματολογική κλινική που διατηρούν στο κέντρο της Αθήνας η Κατερίνα Στικούδη και το «Θηρίο». Μάλιστα, το περιστατικό καταγράφηκε καρέ – καρέ από κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που διατηρεί η επιχείρηση.

Σε αυτό φαίνεται ένας άνδρας, με καλυμμένα χαρακτηριστικά, να ψάχνει εναγωνίως για χρήματα στα συρτάρια της γραμματείας, ρίχνοντας κλεφτές ματιές προς τα έξω. Ο συναγερμός ήχησε, οι ιδιοκτήτες είδαν τις κινήσεις του και κάλεσαν την Αστυνομία, με περιπολικό της Άμεσης Δράσης και πληρώματα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να φτάνουν άμεσα στο σημείο και να ξεκινούν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που διέφυγε πιθανότατα από την Ακαδημίας. Η λεία του υπολογίζεται σε περίπου 500 ευρώ μετρητά, ενώ άρπαξε και δύο ταμπλετ.

Το «Θηρίο» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «η Αστυνομία έφτασε στον χώρο σε ακριβώς 1.5 λεπτό βάση καταγραφικού», ενώ αποκάλυψε ότι «ο κλέφτης μπήκε από την πίσω πόρτα (φωταγωγό) όποτε δεν έγινε αντιληπτός από κανέναν στον πολυσύχναστο δρόμο»!

Ληστεία στο derma pro σήμερα στις 10:28 το βράδυ με ευτυχώς μικρή ζημιά, κάποια μετρητά και 2 iPad, η αστυνομία έφτασε στον χώρο σε ακριβώς 1.5 λεπτό βάση καταγραφικού Ο κλέφτης μπήκε από την πίσω πόρτα (φωταγωγό) όποτε δεν έγινε αντιληπτός από κανέναν στον πολυσύχναστο δρόμο!

Posted by Konstantinos Drakoulas on Thursday, January 27, 2022