Άνοιξε η αυλαία της συζήτησης των αγωγών αποζημίωσης που έχουν κατατεθεί για το τροχαίο που βρήκε τραγικό θάνατο ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης πριν από περίπου έξι χρόνια.

Ο αδελφός του άτυχου τραγουδιστή Τριαντάφυλλος βρέθηκε στη αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας όπου άκουσε την μητέρα της Μίνας Αρναούτη να περιγράφει τα προβλήματα υγείας που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει η κόρη της η οποία μετά το δυστύχημα νοσηλεύτηκε 144 ημέρες στον Ευαγγελισμό.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία ήταν συνεπιβάτιδα στο μοιραίο αυτοκίνητο και διεκδικεί από την ασφαλιστική ετειρία αποζημίωση 1.100.000 ευρώ, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, σύμφωνα με την μητέρα της.

Συναισθηματικά φορτισμένη η μάρτυρας ανέφερε πως η κόρη της «δεν μπορεί να δεχθεί την εαυτό της όπως είναι. Έχει κρίσεις πανικού και φοβία». «Η Μίνα θέλει να βρίσκεται κοντά στον Ευαγγελισμό. Το σπίτι της είναι δίπλα ακριβώς. Για καφέ να καταλάβετε, πηγαίνει στην κλινική του νοσοκομείου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μητέρα Μίνας Αρναούτη: Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα

Μάλιστα, περιέγραψε τις αντιδράσεις της νεαρής κοπέλας όταν ένα μήνα μετά το τροχαίο και ενώ νοσηλευόταν σε θάλαμο του νοσοκομείου είδε για πρώτη φορά στην τηλεόραση τι λεγόταν. «Είχε εφιάλτες για το θάνατο του παιδιού, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Επειδή την κατηγορούσαν, είχε ψυχοσωματικό επεισόδιο» τόνισε η μάρτυρας και απευθυνόμενη στην πρόεδρο του δικαστηρίου περιέγραψε: «Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα».

Η μάρτυρας μίλησε και για τις αφηγήσεις της κόρης της που αφορούσαν στο μοιραίο πρωινό. Όπως είπε τα δυο κορίτσια δεν έπαιζαν χαρτιά γιατί τα ποσά ήταν πολύ μεγάλα. «Η Μίνα και η Φρόσω πήγαν παραδίπλα σε ένα τραπεζάκι και έκατσαν στο παράθυρο γιατί τους έλεγαν ότι έφερναν γρουσουζιά» εξήγησε σημειώνοντας πως η κόρη της αν είχε καταλάβει ότι ο Παντελής Παντελίδης είχε πιεί δεν θα έμπαινε στο αυτοκίνητο.

Όταν η μάρτυρας κλήθηκε από δικηγόρο να απαντήσει αν την ώρα που έφευγαν υπήρχε ένδειξη ότι ο τραγουδιστής ήταν μεθυσμένος εκείνη απάντησε: «Όχι. Ίσα- ίσα, κάνανε καλαμπούρι και μπήκαν στο αμάξι. Δεν θα έμπαινε στο αμάξι αλλιώς.

Δικηγόρος: Τι σας είπε;

Μάρτυρας: Μου είπε ότι οδήγησε ο Παντελίδης. Στην αρχή, εκείνη δεν είχε βάλει ζώνη, μετά άρχισε να τρέχει, φοβήθηκε και την έβαλε. Η Μίνα είχε φοβία με τα αμάξια όποτε δεν μπορώ να ξέρω αν πράγματι έτρεχε ή αν εκείνη φοβήθηκε. Έχει χάσει τον πατέρα της σε τροχαίο και είχε ένα άσχημο περιστατικό μια φίλη της.

Η δίκη συνεχίζεται