Την πόρτα των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων πέρασε πριν από λίγο ο 46χρονος ο οποίος ξυλοκόπησε την 40χρονη σύντροφό του στο διαμέρισμά του στην Αργυρούπολη με αποτέλεσμα η γυναίκα να μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένη στον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύεται ακόμη στη ΜΕΘ.

Ο άνδρας ο οποίος χτύπησε με απίστευτη βιαιότητα τη 40χρονη σύντροφό του την Παρασκευή (14/1) και την έστειλε με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο παραδόθηκε τη Δευτέρα (17/1).

Ο 46χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο άνδρας κρυβόταν σε σπίτι φίλου του μέχρι να παρέλθει το αυτόφωρο, ωστόσο οι κατηγορίες αφορούν κακούργημα.

Την ώρα που έφτασε στην Ευελπίδων τον περίμενε κόσμος ο οποίος τον έβριζε και τον ρωτούσε γιατί προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Δείτε φωτογραφίες του Newsbeast από την άφιξη του στα δικαστήρια:

Έκκληση για αίμα για την 40χρονη

Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας της 40χρονης που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της στην Αργυρούπολη. Η γυναίκα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο δήμαρχος Αργυρούπολης- Ελληνικού, Γιάννης Κωνσταντάτος, απηύθυνε πριν από μερικές ώρες έκκληση για αίμα.

«Η συμπολίτισσα μας, η κοπέλα που κτύπησε ο άνανδρος σύντροφός της χαροπαλεύει. Εκτός από τις προσευχές μας που την συντροφεύουν παρακαλώ όλοι όσοι μπορείτε να δείτε την ανάρτηση και να δώσετε άμεσα αίμα. Μακάρι να πάνε όλα καλά», έγραψε.

Φίλοι μου Η συμπολίτισσα μας, η κοπέλα που κτύπησε ο άνανδρος σύντροφος της χαροπαλεύει . Εκτός από τις προσευχές μας…

Posted by Γιάννης Κωνσταντάτος Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρουπολης on Monday, January 17, 2022