Βαριές διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα άσκησε ο Εισαγγελέας Ηρακλείου στον 49χρονο που κρατείται για τον θάνατο της 70χρονης μητέρας του στην Κρήτη που άφησε την τελευταία της πνοή το απόγευμα της Τρίτης (28/12) στα Πραιτώρια του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, στον 49χρονο που έχει ήδη συλληφθεί, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για θανατηφόρα σκοπούμενη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία – απειλή. Σύμφωνα με την τοπική σελίδα, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, συχνοί ήταν οι καυγάδες ανάμεσα στον 49χρονο και τους γονείς του.

Πώς φέρεται να έγινε το τραγικό περιστατικό

Η 70χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, πολύ κοντά στο υπνοδωμάτιό της χωρίς να φέρει όμως εμφανείς κακώσεις. Πληροφορίες από την αστυνομία, αναφέρουν ακόμα ότι πριν τον θάνατο της γυναίκας προηγήθηκε καυγάς και ο 49χρονος την έσπρωξε με αποτέλεσμα εκείνη να βρεθεί στο πάτωμα.

Ο θάνατός της όμως δεν οφείλεται σε κακώσεις που προήλθαν από την πτώση αλλά πιθανόν από παθολογικά αίτια εξαιτίας του βεβαρυμένου καρδιολογικού ιστορικού της γυναίκας.

Ο 49χρονος αναμένεται να οδηγηθεί την Πέμπτη στον Ανακριτή.