Μια ανήλικη μαθήτρια, θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης μέσα σε λεωφορείο στην Καλλιθέα, συγκλονίζει με τη μαρτυρία της. Χάρη στις φωνές της και την αντίδρασή της οι υπόλοιποι επιβάτες δραστηριοποιήθηκαν και ακινητοποίησαν τον 50χρονο άνδρα που της επιτέθηκε.

Σοκαρισμένη από το γεγονός περιέγραψε το περιστατικό που σημειώθηκε την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο. «Βλέπω ένα χέρι να με ακουμπάει και σοκαρίστηκα πάρα πολύ. Φώναξα, ούρλιαξα, έκλαιγα με έπιασαν κρίσεις πανικού», τόνισε στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Συνέχισε λέγοντας: «Τον απώθησα με τα χέρια μου κι άρχισα να του φωνάζω, να ουρλιάζω. Ξεσήκωσα όλο το λεωφορείο. Στην αρχή οι επιβάτες δεν κατάλαβαν τι είχε γίνει ακριβώς». Ωστόσο, όταν όλοι γύρω της αντιλήφθηκαν τί είχε συμβεί σταμάτησαν τον άνδρα κι ο οδηγός έκλεισε τις πόρτες για να μην μπορέσει να φύγει. Έπειτα, κάλεσε την Αστυνομία.

«Αυτός πήγε να αποδράσει, αλλά τον κρατούσαν κι ο οδηγός όταν κατάλαβε τι έγινε, ακινητοποίησε το λεωφορείο, πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία και έκλεισε τις πόρτες για να μην μπορεί να φύγει», συμπλήρωσε η νεαρή και κατέληξε: «Είμαι πάρα πολύ περήφανη που αντέδρασα έτσι». Σε βάρος του 50χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.