Νέο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης αυτή τη φορά 17χρονης μαθήτριας από 50χρονο σημειώθηκε μέσα σε λεωφορείο, με τον δράστη τελικά να συλλαμβάνεται, μετά και τη βοήθεια των επιβατών. Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης (9/12) σε λεωφορείο της γραμμής 040, που κάνει το δρομολόγιο Σύνταγμα – Πειραιά, όταν το όχημα βρισκόταν στο ύψος της Καλλιθέας.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η 17χρονη μετά την επιβίβασή της στο λεωφορείο και ενώ καθόταν στο κάθισμα κατάλαβα ότι ο 50χρονος την κοίταζε επίμονα. Τότε ενοχλημένη έφυγε από το κάθισμα που καθόταν και πήγε στο πίσω μέρος του λεωφορείου, όπου έκατσε βάζοντας την τσάντα της στα πόδια της. Εκείνος την ακολούθησε, έκατσε δίπλα της έχοντας καλυμμένα τα χέρια του με μια μπλούζα.

Ο 50χρονος προσπάθησε να διαφύγει

Ξαφνικά ένιωσε ένα άγγιγμα στο δεξί της πόδι και σηκώνοντας την τσάντα είδε το χέρι του να τη θωπεύει. Σοκαρισμένη η ανήλικη άρχισε να φωνάζει και όταν ο 50χρονος επιχείρησε να διαφύγει, οι επιβάτες έκαναν φράγμα με τα σώματά τους και τον εμπόδισαν. Το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε και ειδοποιήθηκε η αστυνομία, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον άνδρα με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Σημειώνεται ότι μόλις πριν από δύο ημέρες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο δυο νεαροί που συνελήφθησαν μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση δύο ανήλικων κοριτσιών στο κέντρο της Αθήνας.