Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αρχές σχετικά με την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε σήμερα στο Νέο Ηράκλειο, όπου δύο αδέρφια εντοπίστηκαν νεκρά μέσα στο διαμέρισμά τους. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως φαίνεται να ήταν η 29χρονη εκείνη που πυροβόλησε και σκότωσε τον αδερφό της και στη συνέχεα αυτοκτόνησε.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Πάντως ο ιατροδικαστής παραμένει στο σημείο της τραγωδίας, μη έχοντας ολοκληρώσει την εξέτασή του, και το πόρισμά του είναι εκείνο που αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Όλα έγιναν στην οδό Ολυμπίας στο Νέο Ηράκλειο, με τα δύο θύματα να φέρουν τραύματα από πυροβόλο όπλο. Δίπλα τους βρέθηκε μια καραμπίνα.

Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο

Σημειώνεται, ότι τον 34χρονο και την 29χρονη εντόπισε νεκρούς ο αδερφός τους, που διαμένει σε διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας.

Πριν από μερικούς μήνες τα αδέρφια είχαν χάσει τη μητέρα τους.

Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο

«Είναι μια πάρα πολύ καλή οικογένεια, έχουμε εκπλαγεί όλοι από το συμβάν. Ουδέποτε είχαν δώσει δικαιώματα, εργατικοί, καλοί γονείς. Η μητέρα τους πέθανε πριν από 6-7 μήνες. Δεν αντιμετώπιζαν κανενα πρόβλημα. Προς τα έξω δεν έβγαινε ποτέ κάτι. Ήταν υπόδειγμα οικογένειας, τους ξέρω 40 χρόνια, είμαι γείτονας. Με τη μητέρα των παιδιών είχαμε πολύ καλή σχέση» δήλωσε γείτονας της οικογένειας.

«Τα δυο παιδιά δεν δούλευαν, πιστεύω ότι με αυτό κάτι έχει συμβεί. Ταλαιπωρήθηκαν με τον θάνατο της μητέρας τους, ήταν μια γυναίκα καρκινοπαθής, πέρασε πάρα πολλά. Δεν νομίζω ότι υπήρχαν θέματα, υπάρχει και ένας τρίτος αδερφός, εκείνος δούλευε. Γνωρίζω τον πατέρα, έδωσε μάχη για να τα μεγαλώσει» είπε φίλος της οικογένειας που βρέθηκε στο σημείο.