Είχε κλέψει τα κοσμήματα από την Ιστιαία και τον βρήκαν στην Αρτάκη. Για έναν 38χρονο ο λόγος ο οποίος ήταν παρέα με έναν 27χρονο στο αυτοκίνητο του όταν τον έπιασαν οι αστυνομικοί. Μέσα στο αυτοκίνητο κατείχαν ναρκωτικά, αλλά αποκαλύφθηκε ότι ο ένας είχε διαπράξει και κλοπή.

Οι δύο άντρες, σύμφωνα με evianews.com, επέβαιναν σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 38χρονου, το οποίο σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ευβοίας.

Οι δύο επιβαίνοντες στο αμάξι διαπιστώθηκε ότι κατείχαν από κοινού μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους 1,9 γραμμαρίων και επτά ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Επιπλέον από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν στο αυτοκίνητο και κατασχέθηκαν, ένας μεταλλικός σουγιάς, με μήκος λάμας 7 εκατοστών, διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και διάφορα κοσμήματα.

Όπως προέκυψε, τα κοσμήματα είχε κλέψει ο 38χρονος το προπροηγούμενο βράδυ, από το σπίτι 72χρονης, στην περιοχή της Ιστιαίας.