Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας μετά από καταγγελίες για βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών από έναν άνδρα 71 ετών. Ο άνδρας συνελήφθη μετά από την καταγγελία του πατέρα των δύο ανήλικων κοριτσιών, που είναι αδερφές, ηλικίας 10 και 15 ετών.

Σύμφωνα με το tempo24.news, τα δύο κορίτσια κατήγγειλαν ότι έζησαν επανειλημμένα μια κόλαση στα χέρια του 71χρονου και εκμυστηρεύτηκαν στον πατέρα τους τα όσα βίωσαν.

Αρχικά η μεγαλύτερη και στη συνέχεια η μικρότερη ισχυρίστηκαν πως ο ηλικιωμένος προέβη σε ανάρμοστες πράξεις στο σπίτι του. Μάλιστα όπως είπαν, αρχικά τις θώπευσε και στη συνέχεια δεν δίστασε να τις βιάσει.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 71χρονος

Ο πατέρας των κοριτσιών πήγε την Τετάρτη στο Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας και κατήγγειλε τα όσα του ανέφεραν οι κόρες του, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον άνδρα, ο οποίο σήμερα Πέμπτη (25/11) πέρασε από εισαγγελέα για να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Πρόκειται για τις κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή, της γενετήσιας πράξη με ανήλικο κάτω των 12 ετών και της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη κατά συρροή.

Ο φερόμενος βιαστής θα βρεθεί την Παρασκευή ενώπιον του Ανακριτή Λευκάδας για να απολογηθεί και αναμένεται Ανακριτής και Εισαγγελέας να αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.