Μια ασύλληπτη ιστορία εκτυλίχθηκε στη Λαμία, με πρωταγωνιστεί έναν 45χρονο, η διαρκής παραβατική συμπεριφορά του οποίου επιβεβαιώθηκε με πράξεις την ώρα της δίκης του στο Πρωτοδικείο της πόλης.

Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, την που δικαστική υπάλληλος εξυπηρετούσε άλλες υποθέσεις που είχαν εκδικαστεί, βρήκε την ευκαιρία να της αρπάξει το κινητό.

Η υπάλληλος αντιλήφθηκε εγκαίρως την κλοπή και ειδοποίησε την αστυνομία που μέσα σε λίγα λεπτά εντόπισε τον 45χρονο και τον συνέλαβε.

Το κινητό βρέθηκε πάνω του, δυστυχώς όμως είχε πετάξει την κάρτα sim βάζοντας σε μπελάδες τη συγκεκριμένη υπάλληλο για την αντικατάστασή της.

Η τελευταία, πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού μέσου, δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη, γνωρίζοντας το παρελθόν του και ζητώντας να προκριθεί η ανάγκη της κοινωνικής του επανένταξης, καθώς οι δικογραφίες σε βάρος του έχουν σχηματίσει… βουνό.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.