Έναν 16χρονο συνέλαβε η Αστυνομία, καθώς φέρεται πως ήταν μέλος της συμμορίας ανηλίκων του Κολωνού. Πρόκειται για τον 5ο που πέφτει στα χέρια των αρχών, ενώ ακόμη δύο άτομα είναι γνωστά για τη συμμετοχή τους στους Kolonos Hooligans.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, η ταυτοποίηση του 16χρονου έγινε από υπεύθυνους της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών. Την σύλληψη έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Κολωνού.

Οι τρεις από τους τέσσερις που συνελήφθησαν τις προηγούμενες έχουν προφυλακιστεί. Ο άλλος, που κατηγορείται πως επιτέθηκε και χτύπησε με μαχαίρι ένα μαθητή του Α’ ΕΠΑΛ Αθηνών στις 25 Οκτωβρίου, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφού είναι κάτω των 15 ετών κι αυτό προβλέπει ο Ποινικός Κώδικας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δε, η Ελληνική Αστυνομία τοποθετεί τον συνολικό αριθμό των μελών της συμμορίας στα 15 άτομα και το πεδίο δράσης της οριοθετείται στις περιοχής των Σεπολίων, του Αγίου Παντελεήμονα και φυσικά του Κολωνού όπου τρομοκρατούσαν ανήλικους. Στο μεταξύ, οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και την σύλληψη κι άλλων μελών.