Άγριος καβγάς στο Ηράκλειο μεταξύ γειτόνων ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής (14/11), με την εμπλοκή έξι ατόμων, εκ των οποίων οι τέσσερις συνελήφθησαν. Τα τέσσερα άτομα που συνέλαβαν στυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πρόκλησης σωματικών βλαβών και της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τέσσερις ημεδαποί συνελήφθησαν, επειδή φέρονται ότι προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε βάρος δύο ημεδαπών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με το γεμιστήρα του και φυσίγγια και αναδιπλούμενο μαχαίρι για τα οποία σχηματίστηκε επιπλέον δικογραφία σε βάρος δύο από τους ημεδαπούς- δράστες, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, πρόκειται για παρέα τεσσάρων ατόμων που ενεπλάκησαν σε καυγά με δυο γείτονές τους με ασήμαντη αφορμή. Αναφορικά με τα όπλα, το πιστόλι και οι γεμιστήρες βρέθηκαν σε χωράφι, όπου τα έκρυψε ο ένας από τους εμπλεκόμενους, ενώ το μαχαίρι είχε στην κατοχή του ο δεύτερος εμπλεκόμενος.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.