Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τη στυγερή δολοφονία 75χρονης από τα χέρια του βαφτισιμιού της στον Βόλο. Ο δράστης ο οποίος έσφαξε την νονά του με 42 μαχαιριές επειδή η ίδια σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε να του δώσει 2.000 ευρώ που της ζήτησε έκανε τον… ανήξερο. Μάλιστα μιλούσε με την αδερφή του θύματος και ρωτούσε εάν είχε νέα της όπως έκανε και με τους γείτονες της ηλικιωμένης. Οι γονείς τον παρουσιάζουν ως έναν άνθρωπο χωρίς πρόβλημα με τη μητέρα του να αποκαλύπτει πως δεν είχε σχέσεις μαζί του.

Όπως μετέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (8/11) η εκπομπή «TLIVE» του Alpha, ο δράστης ο οποίος ομολόγησε την πράξη του στην σύζυγό του στην οποία τηλεφώνησε, άλλαξε και φωτογραφία προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόλις 48 ώρες μετά την ανθρωποκτονία ενώ λίγα 24ωρα πριν διασκέδαζε στα μπουζούκια.

Ο 39χρονος λάτρευε την πολυτελή ζωή, τα ακριβά αυτοκίνητα και τις μηχανές ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες στα social media ενώ ζούσε παίρνοντας συχνά από τη νονά του την οποία τελικά σκότωσε.

«Δεν είχε κανένα πρόβλημα» λέει ο πατέρας του

Στην εκπομπή μίλησε ο πατέρας του δράστη υποστηρίζοντας πως ο γιος του δεν είχε κανένα πρόβλημα.

«Δούλευε ντελίβερι. Μπορεί να είχε σταματήσει κιόλας. Είχα να τον δω πάνω από εβδομάδα» είπε ο πατέρας.

«Ήταν οικογενειάρχης. Μπορεί να είχε σχέσεις με την νονά του…πού και πού έλεγε ότι είχαν μια επικοινωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά σημείωσε.

«Δεν ήταν το παιδί μου αυτό» υποστηρίζει η μητέρα του

Από την πλευρά της η μητέρα του δράστη μιλώντας στην ίδια εκπομπή δήλωσε: «δεν ήταν ο γιος μου. Δεν ήταν ο ίδιος ο εαυτός του. Δεν ήταν το παιδί μου αυτό».

Σε ερώτηση αναφορικά με το τι μπορεί να τον ώθησε στην δολοφονία, η μητέρα του 39χρονου απάντησε «τα λεφτά».

«Δεν ξέρω αν χρωστούσε, δεν είχα σχέσεις με τον γιο μου τον τελευταίο καιρό» συμπλήρωσε.

Η ομολογία στην γυναίκα του, το τηλεφώνημα στην αστυνομία και οι 42 μαχαιριές

Ο βαφτισιμιός της 75χρονης ο οποίος παραμένει ακόμη άφαντος και αναζητείται από τις Αρχές φέρεται να ομολόγησε την πράξη του τηλεφωνικά αρχικά στη σύζυγό του ενώ στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και αφού παραδέχτηκε τη δολοφονία είπε πως θα αυτοκτονήσει.

«Την σκότωσα. Της ζήτησα να μου δώσει 2.000 ευρώ και μου αρνήθηκε» είπε στη σύζυγό του.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή προκαλεί σοκ. Η γυναίκα δολοφονήθηκε με 42 μαχαιριές σε πρόσωπο, θώρακα, καρδιά και κοιλιακή χώρα.

Όπως επισημαίνει το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, πρόκειται για άγριο έγκλημα, αφού ο δράστης μετά τις μαχαιριές την τύλιξε σε κλινοσκεπάσματα και την μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μετέδωσε η ΕΡΤ οι αστυνομικοί δεν διαπίστωσαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα του θύματος, ενώ βρέθηκαν κηλίδες αίματος και στον όροφο αλλά και στη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο όπου εντοπίστηκε νεκρή.