Άφαντος παραμένει ο φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας 75χρονης στη Νέα Ιωνία Βόλου που βρέθηκε μαχαιρωμένη στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διέμενε. Ο φερόμενος ως δράστης, που είναι βαφτισιμιός της γυναίκας, έχει ομολογήσει την πράξη του μέσω τηλεφώνου.

Μάλιστα όπως μετέδωσε ο Ant1, ο άνδρας πήρε τηλέφωνο γνωστό του αστυνομικό, ομολόγησε ότι έχει κάνει το έγκλημα, προσθέτοντας ότι μπορεί να αυκτονήσει. Ο φερόμενος ως δράστης μέχρι τώρα και παρά τις έρευνες της αστυνομίας δεν έχει εντοπιστεί. Οι έρευνες συνεχίζονται σε όλη την περιοχή για τον εντοπισμό του.

Στο διπλανό δωμάτιο ο γιος της

Η 75χρονη γυναίκα που έπεσε νεκρή από τα χέρια του βαφτισιμιού της έχει και ένα παιδί με προβλήματα υγείας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ant1, που κοιμόταν στο στο διπλανό δωμάτιο και δεν αντιλήφθηκε τίποτα από όσα συνέβησαν. Τη γυναίκα αναζητούσε από την περασμένη Πέμπτη η αδερφή της και τελικά βρέθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου έμενε.

Όπως επισημαίνει στο ρεπορτάζ, ο φερόμενος ως δράστης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές στον Βόλο. Παράλληλα, σήμερα, αναμένεται να γίνει γνωστή η ιατροδικαστική έκθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος βαφτισιμιός της επισκέφτηκε της 75χρονη το μεσημέρι της Πέμπτης στο σπίτι της και όταν απαίτησε 2.000 ευρώ και εκείνη δεν του τα έδωσε, έβγαλε ένα μαχαίρι και κυριολεκτικά την κατακρεούργησε με περισσότερες από 20 μαχαιριές.

Ο γιος της λόγω της κατάστασής του δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, όμως ούτε και οι γείτονες παρότι η πολυκατοικία έχει πέντε διαμερίσματα ανά όροφο. Ο δράστης αμέσως μετά τύλιξε με μονωτική το κεφάλι της νονάς του και το σώμα της με ένα πάπλωμα, την έσυρε έως το ασανσέρ και από εκεί στο υπόγειο της πολυκατοικίας.