Έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο να διαπράχθηκε το κακούργημα της εγκληματικής οργάνωσης σχετικά με τα βίαια επεισόδια στο Νέο Ηράκλειο από ακροδεξιά στοιχεία ζήτησε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών της Αθήνας, Μαρία Γκανέ.

Η εισαγγελική λειτουργός έδωσε την σχετική παραγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα ο οποίος απευθυνόμενος στους προϊσταμένους των Εισαγγελιών Εφετών Αθήνας και Θεσσαλονίκης είχε ζητήσει να διερευνηθούν και άλλα αδικήματα σε ό, τι αφορά τα βίαια επεισόδια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, και κυρίως αυτό της εγκληματικής οργάνωσης.

Στην παραγγελία του τόνισε ότι «έδαφος και αφορμή» για περαιτέρω «δικονομική παρέμβαση, προς το σκοπό ελέγχου διακρίβωσης τυχόν βαρύτερης ποινικής απαξίας αξιοποίνων συμπεριφορών, μη καλυπτόμενων από τις ήδη ασκηθείσες ποινικές διώξεις. Σχετικώς να μας ενημερώσετε».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.