Δεν έχει τέλος το δράμα που βιώνουν οι δύο αδερφές οι οποίες βρήκαν το κουράγιο να καταγγείλουν σεξουαλική κακοποίηση από την ίδια τους τη μητέρα, από μικρή ηλικία, κάνοντας ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το μαρτύριο που βίωναν στο σπίτι τους.

Μετά τις αποκαλύψεις, όπως λένε τα ίδια τα κορίτσια 15 και 20 ετών, δέχονται απειλές από τη μητέρα τους, γεγονός που τις φοβίζει για το πώς θα εξελιχθεί στο μέλλον η υπόθεσή τους.

«Χαίρομαι που τους έχω δείξει ότι δεν μπορούν άλλο να με εκμεταλλεύονται, φοβάμαι όμως, πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα», λέει η 15χρονη στο Mega.

Από την πλευρά της η 20χρονη σημειώνει ότι «εξακολουθώ να είμαι φοβισμένη, η μητέρα μου με απειλεί ακόμα και μετά τη δημοσιοποίηση».

Τις κακοποιούσε σεξουαλικά και ο σύντροφος της μητέρας

Οι δύο αδερφές, 15 και 20 ετών, αποκάλυψαν ότι δέχονταν σεξουαλική κακοποίηση από τη μητέρα τους, η οποία της βίαζε από την ηλικία που «τα κορμιά τους άρχισαν να μοιάζουν γυναικεία», αλλά και σεξουαλική κακοποίηση από τον σύντροφο της μητέρας τους, όταν χώρισαν οι γονείς τους.

«Δεν είναι κάτι που ξεπερνιέται. Δε θέλω να τους ξαναδώ μπροστά μου. Φοβάμαι τι άλλο μπορούν να κάνουν» αναφέρει η μια κοπέλα τόσο για τη μητέρα όσο και για τον σύντροφό της.

«Δεν έχω λόγια, είναι απαίσιοι άνθρωποι, δεν εμπιστεύομαι κανέναν» επισημαίνει και η αδερφή της.

«Yπήρχαν βράδια που δεν αντιδρούσα. Δεν μπορούσα να κουνηθώ όσο με κακοποιούσαν. Δεν μπορώ να συνεχίσω να ζω άλλο έτσι. Όταν της έλεγα ότι το σώμα μου μου ανήκει και δεν θέλω να μου κάνει αυτά τα πράγματα, εκείνη έλεγε ότι της ανήκω και ότι θα κάνω αυτό που θέλει. Την κλώτσαγα, την έσπρωχνα, την παρακαλούσα να σταματήσει αλλά εκείνη συνέχιζε» είχε εξομολογηθεί η 15χρονη.

Πλέον τα δύο κορίτσια ζητούν την τιμωρία όσων φέρονται να μετέτρεψαν τη ζωή τους σε κόλαση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο των κοριτσιών από τη μητέρα έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια των κοριτσιών, ενώ η αστυνομία έχει σοβαρότατες ενδείξεις ότι όλα αυτά έχουν συμβεί. Μάλιστα για την υπόθεση αναμένεται σύντομα η δίκη.