«Δε θες να με κοιτάξεις να με θαυμάσεις, ξέρω δεν τα πήγες τόσο καλά όσο ήθελες αλλά κάτι έχει γίνει» είπε η Ιωάννα απευθυνόμενη στην κατηγορούμενη σε μια διακοπή της ακροαματικής διαδικασίας για την επίθεση με βιτριόλι.

Και συνέχισε: «Ντρέπεσαι καθόλου; Μόνο να παίζεις θέατρο ξέρεις, ναι παίζεις. Κοριτσάκι μου όπως μου έλεγες. Δεν έχεις βάλει μυαλό εδώ και ένα χρόνο που είσαι μέσα. Εδώ θα μείνω δε θα φύγω. Ό,τι και να κάνεις έχεις ξεφτιλιστεί».

Ο αδελφός της Ιωάννας τότε παρενέβη και είπε «σκρόφα, φίδι, τολμάς και την κοιτάς;».

Στη συνέχεια σε δηλώσεις της ξέσπασε λέγοντας πως, μεταξύ άλλων, ότι «δεν υπάρχει ίχνος μεταμέλειας, δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Ακόμα και 5 ή 10 χρόνια να μείνει φυλακή σκοπός της θα είναι να με αποτελειώσει όταν βγει»

Η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας διεκόπη και θα συνεχιστεί με καταθέσεις μαρτύρων την Τρίτη 5 Οκτωβρίου.

Στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ο φόβος της Ιωάννας και η προκλητική κατηγορούμενη

Κλείνοντας την κατάθεσή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για τον φόβο που νιώθει λέγοντας χαρακτηριστικά «φόβος γιατί δεν γνωρίζω το λόγο της επίθεσης, αλλά και γιατί δε γνωρίζω ποιοι άλλοι είχαν συμμετάσχει σε αυτή τη επίθεση εναντίον μου».

Τότε η κατηγορούμενη ζήτησε να κάνει δήλωση και να απευθυνθεί προς το θύμα, πράγμα που έκανε λέγοντας «ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.