Ικανοποιημένος με τις δύο νέες συλλήψεις, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, μετά τη σύλληψη του καταζητούμενου τρομοκράτη Χριστοδούλου Ξηρού, δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.

Ο κ. Βασίλης Κικίλιας τόνισε:

«Με τις νέες συλλήψεις, μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης του Χριστόδουλου Ξηρού, η Ελληνική Αστυνομία επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από την τρομοκρατία.

Oι τελευταίες συνεχείς επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας αποτελούν την πιο έμπρακτη απόδειξη ότι όταν δίπλα στη σοβαρότητα και την επιχειρησιακή ικανότητα των ανδρών και των γυναικών του Σώματος προστίθενται η αμέριστη εμπιστοσύνη και η ενθάρρυνση της Πολιτικής Ηγεσίας, οδηγούμαστε σε μεγάλες επιτυχίες εναντίον της εγκληματικότητας και της τρομοκρατίας.

Αυτό, άλλωστε, αποτελεί κοινωνική απαίτηση, ώστε να εμπεδώνεται το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και η σταθερότητα της χώρας. Γι’ αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ -για μία ακόμη φορά- τη Φυσική Ηγεσία και όλες τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, που συνεργάστηκαν γι’ αυτές τις νέες συλλήψεις».