Την ευθύνη για την κοκαΐνη σχεδόν 8 κιλών αναλαμβάνει ο 32χρονος σύντροφος της Έλενας Πολυχρονοπούλου, που συνελήφθη μαζί με την πρώην παίκτρια ριάλιτι χθες (9/9), τονίζοντας, μέσω του δικηγόρου του ότι η κοπέλα δεν έχει σχέση, γνώση ή εμπλοκή με την υπόθεση.

Ο συνήγορος του, Σταύρος Γεωργόπουλος, μιλώντας στο Mega, χαρακτήρισε τον 32χρονο «χρήστη ναρκωτικών και αχυράνθρωπο» υποστηρίζοντας ότι «δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα» ότι διακινούσε τα ναρκωτικά πελάτης του.

«Είναι δικογραφία με βαρύτητα ως προς την κατασχεθείσα ποσότητα. Δεν είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν κατασχέσει οι ελληνικές αρχές, αλλά δεν είναι συνήθης» σημείωσε ο κ. Γεωργόπουλος.

Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι ο πελάτης του είχε «ρόλο αχυρανθρώπου» και ότι πρόκειται για «ένα άνθρωπο που στα πλαίσια της εξαρτήσεώς του, υποχρεώθηκε να τελέσει μια πράξη μεταφοράς, μια και μοναδική φορά. Ήταν μόνος στο αυτοκίνητό του. Θα παραλάμβανε την ποσότητα από ένα σημείο και θα την πήγαινε σε άλλο σημείο».

Σχετικά με την πρώην παίκτρια ριάλιτι που συνελήφθη μαζί με τον 32χρονο, ανέφερε ότι «η συγκατηγορούμενή του ήταν σπίτι και είχε παντελή άγνοια, δεν είχε σχέση, γνώση ή εμπλοκή».

«Στη διακίνηση των ναρκωτικών εμπλέκονται πολλοί άνθρωποι. Ο κατηγορούμενος που υπερασπίζομαι είναι αχυράνθρωπος. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ο κύριος της ποσότητας» κατέληξε ο δικηγόρος.