Προφυλακίστηκε ο ηλικιωμένος άνδρας που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος εξάχρονου κοριτσιού στην Κρήτη μετά την απολογία του.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, δεν έγινε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης να του τοποθετηθεί «βραχιολάκι» και έτσι ο άνδρας με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα Ηρακλείου θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε με σθένος της κατηγορίες για ασέλγεια που του αποδίδονται, ενώ έδειξε να «κεραυνοβολείται» στο άκουσμα της απόφασης για προφυλάκιση.

Συγκλονισμένα είναι και τα παιδιά του που όταν άκουσαν την απόφαση ξέσπασαν σε κλάματα.

Ο 72χρονος από χωριό του Ηρακλείου οδηγήθηκε την Τετάρτη ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και για παράνομη οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες ο 72χρονος ήταν φίλος της οικογένειας και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εναντίον του μικρού κοριτσιού. Η μητέρα το αντιλήφθηκε όταν είδε μία περίεργη συμπεριφορά της κόρης της και αφού του κορίτσι της αποκάλυψε τι έγινε, κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό στις αρχές.