Τη δική του εκδοχή για τη δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα καλείται να δώσει σήμερα ενώπιον του ανακριτή ο 29χρονος Ρουμάνος Cosmin Gaitan.

Ανακριτής και εισαγγελέας μετά την απολογία του θα αποφασίσουν αν θα έχει την ίδια τύχη με τον 25χρονο συμπατριώτη του ο οποίος προφυλακίστηκε και βρίσκεται ήδη στη φυλακή.

Ο 29χρονος ο οποίος παραδόθηκε στις αρχές την περασμένη Παρασκευή,σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο συγκατηγορούμενο του στην απολογία του, είναι εκείνος που έδωσε το φονικό χτύπημα στον άτυχο συγγραφέα.

Ο 25χρονος απολογούμενος επέμεινε ότι «λάτρευε» το θύμα είχαν «σχέση εμπιστοσύνης» και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να του κάνει κακό.

«Είμαι αθώος, δεν έχω κάνει τίποτα, τον αγαπούσα αυτόν τον άνθρωπο», είπε ο νεαρός ρίχνοντας ουσιαστικά την ευθύνη στον 29χρονο Cosmin Gaitan.

Τώρα, ο 29χρονος θα επιχειρήσει να αντικρούσει αυτούς τους ισχυρισμούς και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η δική του αλήθεια για το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του συγγραφέα.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο Cosmin Gaitan ήταν εκείνος που είχε στην κατοχή του τις 150.000 ευρώ που ο Μένης Κουμανταρέας πήρε από την πώληση του σπιτιού του στην Κηφισιά και αποτέλεσαν το κίνητρο της δολοφονίας του.

Μάλιστα, όπως έλεγαν αρμόδιες πηγές ο κατηγορούμενος την τελευταία περίοδο εμφανίζεται να ξοδεύει πολλά χρήματα.