Παγιδευμένος μέσα στο αυτοκίνητο που «καρφώθηκε» σε ένα δέντρο και μια κολόνα στη Βουλιαγμένη, έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) ο 34χρονος τράπερ, Mad Clip.

Για να απεγκλωβίσουν τον 34χρονο από τις λαμαρίνες χρειάστηκαν 14 πυροσβέστες, σύμφωνα με το Mega.

Στον τόπο του τροχαίου, επί της λεωφόρου Αθήνας στο ύψος της Παναγίας της Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη έφτασε λίγη ώρα αργότερα, ο επιστήθιος του φίλος τράπερ, Light, ο οποίος σε κατάσταση σοκ ξέσπασε σε λυγμούς. «Πάει… Πάει…» αναφέρει ο στενός του φίλος.

Οι άνδρες της τροχαίας εκτιμούν ότι ο Mad Clip προσπάθησε να κόψει ταχύτητα τουλάχιστον 100 μέτρα πριν από τη πρόσκρουση, ενώ σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, το αυτοκίνητο έτρεχε με ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 150χλμ. την ώρα που έχασε τον έλεγχό του πάνω στην στροφή προς Λαιμό.

Παρ’ ότι πάτησε φρένο για να το επαναφέρει στην ευθεία της λεωφόρου Αθηνάς, δεν τα κατάφερε. Η Porche έφυγε με το πλάι, χτύπησε πρώτα στην κολόνα, στην αριστερή πλευρά του δρόμου και ύστερα πάνω στο δέντρο ακριβώς στην πλευρά του οδηγού με αποτέλεσμα να «διπλώσει» και να εγκλωβίσει τον Mad Clip.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες της τροχαίας έχουν συγκεντρώσει βίντεο τα οποία ρίχνουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του. Η αστυνομία μάλιστα αναζητά ένα Audi R8 που κινείτο στο σημείο που συνέβη το τροχαίο.

Ο θάνατος του 34χρονου φαίνεται να ήταν ακαριαίος, ωστόσο οι ακριβείς απαντήσεις θα δοθούν από τον ιατροδικαστή.