Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αλλά και τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης του ανθρώπινου σκελετού που βρέθηκε το πρωί της Τρίτης θαμμένος κάτω από τσιμέντο σε αυλή σπιτιού στην Άνω Πύλη Κυπαρισσίας, αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση που έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία.

Η ιατροδικαστική εξέταση, όπως αναφέρει το gargalianoionline.gr, αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα ενώ όσον αφορά στην ταυτοποίηση του σκελετού, θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις DNA, μέσω των ιστών που έχουν βρεθεί.

Κυπαρισσία: «Ο σκελετός ανήκει σε γυναίκα μετρίου αναστήματος»

Όπως ανέφερε το βράδυ της Τρίτης μιλώντας στο ΑΠΕ ΜΠΕ, ο ιατροδικαστής του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιάννης Δούζης, «ολοκληρώθηκε η αυτοψία στο χώρο που βρέθηκε ο σκελετός και η εκταφή του, ενώ όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο σκελετός ανήκει σε γυναίκα μετρίου αναστήματος».

Ψάχνουν τον σύντροφο της 42χρονης μετά την ανακάλυψη των οστών

Στην αναζήτηση του συντρόφου της 42χρονης γυναίκας από τη Ρουμανία, Μόνικα Γκιους, έχουν εστιάσει οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να ρίξουν φως στο θρίλερ με την ανακάλυψη οστών θαμμένων κάτω από τσιμέντο σε σπίτι στην Κυπαρισσία.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα που βρέθηκε εικάζεται ότι ανήκει στην 42χρονη Μόνικα Γκιους από τη Ρουμανία, η οποία διέμενε μαζί με τον σύντροφό της στο συγκεκριμένο σπίτι, ο σύζυγος της οποίας έχει φύγει από καιρό για τη Ρουμανία.